Woon en zorgcentrum DE FOYER

A A A

Nieuws & events

EVENT

Pannenkoeken bakken ten voordele van de busreis naar Nieuwpoort

Met 1600 pannenkoeken werd de busreis naar Nieuwpoort gesponsord voor onze bewoners. Bekijk hier de foto's.

27 - 09 - 2017

evenement

Zora in National Geographic

Wie meer wil weten over de kleine zorgrobot Zora die meewerkt op afdeling De Vlier in WZC Weverbos, kan er vanaf deze maand over lezen in de Duitse National Geographic. Download hier het artikel.

04 - 09 - 2017

evenement

De 3de Ronde van De Zilvermolen

Bewoners van De Zilvermolen gingen de pro’s van De Ronde van Frankrijk met hun eigen ronde en hetzelfde doorzettingsvermogen achterna. Onder professionele begeleiding van het Beleving team was het een groot succes. Bekijk hier enkele foto's.

27 - 07 - 2017

evenement

De Zilvermolen organiseert eigen Tour

Iedereen is welkom tijdens de Ronde van de Zilvermolen. Van maandag 3 tot 7 juli zoeken wij uit wie de snelste bewoner is en wie de gele trui mag dragen.

06 - 07 - 2017

Nieuws

Milkshakes tegen de hitte

Warme dagen vragen om verkoeling. Om de voorbije weken het weer draagbaar te houden, sneden de bewoners van WZC De Zilvermolen het fruit klein en mixten het tot een overheerlijke milkshake. Friste verzekerd.

04 - 07 - 2017

evenement

Maandelijks etentje van assistentiebewoners De Zilvermolen

Maandelijks organiseren de bewoners van de assistentiewoningen in WZC De Zilvermolen een etentje. Dat hun hun gesmaakt heeft, blijkt uit hun menu. (+ foto's)

13 - 06 - 2017

evenement

Ontbijt voor alle vrijwilligers van De Zilvermolen

Als dank voor hun medewerking binnen WZC De Zilvermolen, werden alle vrijwilligers getracteerd op een uitgebreid ontbijt. Bekijk hier de foto's.

09 - 06 - 2017

evenement

Modeshow in De Zilvermolen

De bewoners van WZC De Zilvermolen genoten onlangs van een modeshow. Assistentiebewoner Arie spreekt van oprecht enthousiasme. Bekijk hier enkele foto's.

09 - 06 - 2017

evenement

Week van de Valpreventie 2017

Eén op de drie ouderen in Vlaanderen valt minstens één keer per jaar. Gelukkig kan je je er tegen wapenen door in beweging te blijven. Onze wzc's werken mee om valincidenten tegen te gaan.

28 - 04 - 2017

Nieuws

Houdt u van vers en streekgebonden eten?

WZC De Zilvermolen werkt nu samen met Voedselteam Zwijnaarde. Via hun webwinkel bestel je voeding die gezond, vers en streek- en seizoensgebonden is.

19 - 04 - 2017

Nieuws

Finland heeft aandacht voor visie De Foyer

Marja-Leena en Mauri, twee gepensioneerde, Finse leerkrachten, brachten op 13 april een bezoek aan WZC De Zilvermolen. Hun komst stond in het teken van een e-boek rond maatschappelijke kwesties voor verpleegkundigen dat zij samen schrijven.

14 - 04 - 2017

Informatie

Huize Arion verhuist: info

De bewoners van Huize Arion verhuizen eind 2017 naar WZC De Zilvermolen. Download hier de presentaties met meer informatie.

12 - 04 - 2017

Doe mee met de Week van de Valpreventie

Eén op de drie 65-plussers valt minstens één keer per jaar. Zo'n valpartij heeft vaak nare gevolgen. Bekijk hier het speciale weekprogramma van WZC De Zilvermolen om vallen preventief tegen te gaan tijdens de Week van de Valpreventie.

29 - 03 - 2017

vrijwilligerswerk

Houdt u van wandelen

De lente is in het land en de zon schijnt weer overvloedig. Tijd om de binnenmuren even vaarwel te zeggen en erop uit te trekken. Onze bewoners kunnen uw hulp daarbij gebruik.

29 - 03 - 2017

Nieuws

Iedereen Beroemd - De Week van Jomewo (video)

Jomewo kwam in de week van 8 maart uitgebreid in Iedereen Beroemd op Één. Met een vijfdelige reportage schetsten ze hoe het leven van enkele personen met jongdmeentie eruit zag. Herbekijk de afleveringen hier. (+ VIDEO)

23 - 03 - 2017